0516 - 588543 info@klussenbedrijftwins.nl

Menu

Veelgestelde vragen

Alles wat je over ons wilt weten

Zijn jullie een tweeling?

Nee, niet echt. Tenminste niet als je bedoelt dat we broers zijn. Op het gebied van bouwen en klussen zouden we haast wel tweelingen kunnen zijn. Daar denken we namelijk allebei hetzelfde over. We willen klussen doen waar zowel wij als onze opdrachtgever trots op terug kunnen kijken.

Werken jullie alleen in Ooststellingwerf?

Nee hoor, onze klanten wonen soms ver buiten onze eigen gemeente. Dat is niet erg, alhoewel een klus in Limburg misschien wat teveel van het goede is.

Wat kost het om even een kozijn te vervangen?

Dat is niet zo 1-2-3 te zeggen. We komen altijd zelf kijken om een inschatting te maken. Dat is misschien lastig omdat u direct een antwoord wil hebben, maar zo is de kans op vervelende verrassingen het kleinste.

Is het bedrag van een offerte bindend?

Nee. Als we tijdens het klussen tegenvallers krijgen (bijvoorbeeld omdat blijkt dat er toch iets extra’s moet gebeuren) dan kost dat nou eenmaal extra. We komen dan ook altijd van te voren bij u langs en maken een inschatting van de kosten. In verreweg de meeste gevallen bent u zelfs goedkoper uit dan de offerte.

Hoe 'hard' zijn jullie afspraken?

Bikkelhard. Een man een man, een woord een woord. Wanneer we u iets beloven, komen we het na. En kan dat niet (want wij zijn soms ook afhankelijk van anderen), dan hoort u het op tijd, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wat doet die glazenzetter hier?

Sommige zaken besteden we uit omdat een ander het sneller kan of domweg omdat we het heel druk hebben. We werken daarvoor samen met een aantal glaszetters, stucadoors, electriciens en andere klusbedrijven in de omgeving. Het kan dus zijn dat een onderdeel van de klus door iemand anders wordt uitgevoerd. U krijgt hier geen extra rekening van; dat wordt door ons afgehandeld. Ook het maken van afspraken met deze extra mensen gaat gewoon via ons. Voor u verandert er niets.